Pundamilia igneopinnis Igombe

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


Produs nou

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

81,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 6

Dimensiunea medie a peștilor adulți: 11 cm / 4 ½ țoli

Locul de origine: Lacul Victoria

Setarea tipică a rezervorului: Rocky Lake Victoria

Capacitate minimă recomandată pentru acvariu: 40 gallon / minimum 160 litri pentru un bărbat. Un acvariu de 80 gallon / 320 litri sau cel mai mare este cel mai bun cand tineti 2 masculi si pana la 6-8 femele.

Compatibilitate: Tind să fie o specie foarte liniștită, cu doar un pic de femeie pe afișaje de sex feminin. Ei își vor arunca înotătoarele într-o situație de oprire, dar niciodată nu par să înțepenească, să nu se rănească și nici să facă vreun rău așa-zise.

Temperatura: 24-28 Deg C / 76-82 Deg F

Apă chimie: pH 7,4 - 8,4

Hrănire: Sunt insectivore / omnivore și fac bine pe fulgi de cichid și pelete mici. Vor accepta cu ușurință creveți congelați și se vor descurca foarte bine pe o dietă variată.

Sexul: bărbații au aripioare mai lungi, cu mai mult albastru și roșu în ele, precum și trei pete mari de ouă. Femelele au tendința de a fi mai puțin alb și negru, sau galben și maro și nu au cele trei pete mari de ou ca bărbatul. Diferența dintre sexe este foarte mică.

Creștere: P. cromogynos este o specie de reproducere a substratului. Perioada de gestație la femeie este de 18 zile, moment în care femeia își va elibera periodic prăjirea în gură și primul semn de pericol. Acest comportament dispare după câteva săptămâni, iar puii sunt eliberați definitiv pentru a se îngriji de ei înșiși. Fry va accepta cu ușurință alimente delicate sfărâmate sau creveți pentru saramură (BBS).

Informații suplimentare: Bărbații și femelele au un model de colorare pătat (pătat sau reperat).

Related Products