Hyphessobrycon axelrodi

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 punct de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Share this

Produs nou

small-medium

 

 

 

 

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

10,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
56.8 Litri
2.5-3cm
Dulce
5.3 - 6.5
24.4-26.7°C
1-5 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: masculii sunt mai viu colorati, au inotatoarele mai alungite, in special inotatoarea dorsala. Masculii sunt mai supli decat femelele.

Inmultire: De obicei tetra  isi imprastie  ouale in timpul reproducerii prin tot acvariul astfel ca acesta trebuie sa fie destul de mare (peste 50 litri) pentru ca reproducerea  sa aiba  succes. Deosebirea intre sexe se face observand lungimea  mai mare a inotatoarei  dorsale si anale a masculului, precum si dupa coloritul mai intens al acestuia.  Totusi o idee buna este sa se cumpere un grup si sa fie lasati sa se imperecheze  singuri, experienta aratand ca aceasta metoda da mult mai des rezultate bune.

Ingrijire: Prefera un acvariu cu luminozitate slaba, cu plante de suprafata si substrat negru. acvariul trebuie sa fie plantat pe partile laterale si pe partea din spate, lasand spatiu liber pentru inot in partea centrala, fata a acvariului.

Hranire: Nu sunt pesti pretentiosi si vor manca aproape orice tip de hrana, trebuiesc hraniti cat mai variat cu hrana uscata sau congelata si hrana vie precum Artemia salina sau Daphnia.

Comentarii: sunt pesti pasnici daca sunt tinuti in grupuri suficient de mari, totusi pot deveni agresivi la hranire si pot ciupi inotatoarele altor pesti sau chiar semenilor lor.

Related Products