Hemigrammus hyanuary

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Share this

Produs nou

medium

 

green tetra

 

 

La comanda 15 zile. Plata anticipat.

9,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
56.8 Litri
4-4.4 cm
Dulce
6.0 - 7.5
23 -27 °C
5-15 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Omnivor, hrana vie, granule, fulgi
3-5 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: Femelele au abdomenul mai proeminent decat masculii. Masculii au un mic carlig la inotatoare anala dar acest lucru nu este usor de observat.

Inmultire: Pentru inmultirea acestor pesti este necesar un acvariu de reproducere cu apa foarte moale si usor acida. Acvariul trebuie sa aiba multe plante cu frunze fine, moss sau medii de depunere similare. Pestii vor depune icrele seara sau dimineata cand lumina este slaba. Icrele vor ecloza dupa 24 ore iar puii vor putea inota dupa alte 5 zile. Dupa ce puii sunt capabili sa inoate pot fi hraniti, la inceput cu infuzorii, apoi cu nalupi de Artemia salina.

Ingrijire: Acvariul trebuie sa fie plantat pe laterale si pe partea din spate, lasand zona centrala libera pentru inot. Substratul trebuie sa fie inchis la culoare. Apa trebuie sa fie bine filtrata si oxigenata. Plantele de suprafata vor umbri anumite zone din acvariu si vor oferi pestilor mai multa siguranta.

Hranire: Pot fi hraniti cu granule sau fulgi de calitate din comert dar vor aprecia hrana vie precum Daphnia, Artemia, larvele de Chironomidae.

Comentarii: Sunt pesti pasnici, de card si este bine sa fie tinuti in grupuri cat mai mari, pe masura spatiului. Pot fi tinuti impreuna cu alti pesti pasnici de aceeasi talie.

Related Products