Hasemania nana

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


Share this

Produs nou

16 Produse

Pe Stoc.

6,00 lei

Cantitatea minima de produse ce se poate cumpara este 10

Moderata
37.9 Litri
2-3 cm
Dulce
6.0 - 8.0
22 -28 °C
5-19 °d
1:2 M:F
Neobisnuit
Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
5-8 ani
America de Sud
Characidae

Dimorfism sexual: Femelele sunt mai mari decat masculii, au abdomenul mai pronuntat iar inotatoarea anala are varful galben. Masculii sunt mai colorati iar varful inotatoarei anale este alb.

Inmultire: Se va separa o pereche sanatoasa intr-un acvariu cu plante de suprafata si luminozitate slaba. Este mai usor de mentinut curat in timpul cresterii puilor daca acvariul nu va avea substrat. Depunerea poate fi indusa de scaderea pH-ului la 5,5 si caderea duritatii la 4 dGH, acest lucru este usor de realizat cu filtrare prin turba. Masculii vor incepe un comportament nuptial ce se va finaliza cu eliberarea de catre femela a 300 icre. Dupa depunere, adultii trebuiesc inlaturati iar puii vor fi hraniti cu nalupi de Artemia. Dupa cateva zile acestia sunt suficient de mari cat sa mance fulgi zdrobiti. Trebuiesc hraniti la fiecare cateva ore, fapt pentru care sunt necesare schimbari frecvente de apa.

Ingrijire: Nu sunt pretentiosi la aspectul acvariului. Pot fi tinuti in acvarii bine plantate dar in mod bizar mediul lor natural nu are plante acvatice, ci mai mult crengi si radacini, substrat nisipos si frunze uscate. Acest mediu se poate reproduce foarte usor in acvariu, se pot folosi si frunsele de stejar, permiteti frunzelor sa schimbe culoarea apei pentru a spori caracterul natural al acvariului.

Hranire: Nu sunt pretentiosi si vor accepta cu placere granule si fulgi, Artemia si Daphnia, larve de Chironomidae.

Comentarii: Este un peste ideal acvariilor comunitare, este pasnic si activ se poate tine cu pesti precum Rasbora, Danio, Corydoras si Loriicaridae mici. Evident nu trebuie asociat cu specii mari sau agresive.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Related Products