Seachem Malawi/Victoria Buffer

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

35,00 lei

Malawi/Victoria Buffer™ este un amestec de carbonati special proiectat sa imbunatateasca mediul natural al ciclidelor, prin cresterea duritatii, a capacitatii de buffering si a pH-ului. Este special formulat sa mentina pH-ul in intervalul 7.8–8.4. Pentru o cat mai fidela replicare a mediului din lacurile Malawi/Victoria, folositi in combinatie cu Cichlid Lake Salt™ si Cichlid Trace™.

Sizes: 600 g

Utilizare

Folositi 5 g pentru fiecare 40–80 L de apa, zilnic, pana obtineti si mentineti duritatea si pH-ul dorit. Ulterior, folositi pentru mentinerea pH, in general nu mai des de 1 data la 2-3 saptamani. Pentru rezultate perfecte, dizolvati initial in apa distilata/osmoza. Folositi cand “porniti” acvariul sau la schimburile de apa (de preferat dupa adititia de Seachem’s Cichlid Lake Salt™) si intre schimburile de apa, in functie de variatiile de pH. Seachem’s Malawi/Victoria Buffer™ va mentine pH-ul intre 7.8 si 8.4, in functie de cantitatea folosita. Pentru a mentine un pH mai jos de 7.8, puteti folosi Seachem’s Acid Buffer™ in combinatie cu Malawi/Victoria Buffer™. Pentru a obtine/mentine un pH peste 8.4, folositi Tanganyika Buffer™.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: