Seachem Cichlids Lake Salt

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Produs nou

La comanda in 10 zile lucratoare.

60,00 lei

Cichlid Lake Salt™ este un amestec de saruri special proiectat pentru a replica parametrii mediului natural al ciclidelor. Contine toate elementele necesare fiziologic, cum ar fi magneziu, calciu, sodiu, potasiu, si include microelemente, cum ar fi fier, aluminiu, si iod. Nu contine elemente daunatoare sau nedorite, cum ar fi nitrati, fosfati, arsenic, litiu sau cadmiu. Folositi aditional Seachem’s Cichlid Trace™ pentru a reface si mentine microelementele importante la fiecare schimb de apa.

        Dimensiune: 500 g

        De ce este diferit

        Desi cele mai importante Lacuri central africane contin in principiu aceleasi saruri minerale, diferentele in concentratii sunt mari. Cichlid Lake Salt™ este proiectat astfel incat obtinerea apei de origine se obtine prin modificarea dozajelor si trebuie adaugate doar initial si la schimbul de apa. Cele mai multe dintre produsele competitoare sunt in cel mai bun caz combinatii de sare Epsom si bicarbonat. Insa aceasta reteta nu este suficienta pentru a reconstitui apa lacurilor Africii, in special in ceea ce priveste calciul si potasiul.

        Utilizare

        Dozaje pentru 40 L. TANGANYIKA: folositi 11 g. MALAWI: folositi 5.5 g. VICTORIA: folositi 3.6 g. pH BUFFERING: Seachem’s Tanganyika Buffer™ (pH 9.0–9.4) si Malawi/Victoria Buffer™ (pH 7.8–8.4) pot fi folosite pentru a ajusta duritatea si pH-ul. Utilizati sarurile doar cand “porniti” acvariul sau la schimbul de apa. Pentru a doza la schimbul de apa, calculati doza in functie de cantitatea schimbata. Nu adaugati sare cand completati apa evaporata. Pentru cele mai bune rezultate, dizolvati in apa distilata/ osmoza.

Guaranteed Analysis

Calciu (min)

3.24 %

Calciu (max)

3.50 %

Magneziu (min)

11.83 %

Potasiu (min)

10.08 %

Sodiu (min)

3.53 %

Sodiu (max)

3.75 %

Aluminiu (min)

0.90 mg

Iodina (min)

0.02 mg

Fier (min)

0.20 mg

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: