Pret redus!
Sera Algovec

Sera Algovec

Share this

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Produs nou

La comanda in 48 de ore.

16,41 lei

-5%

17,27 lei

Solutia combate cu succes algele din acvariu cu apa dulce.
Algele mentin echilibrul biologic în acvariu, dar numarul foarte mare al acestora pot împiedica cresterea normala a pestilor, plantelor si pot periclita viata microorganismelor.

Administrare: înainte de folosire agitati bine flaconul! Se pun 5 ml de solutie la 20 l apa. O parte din algele moarte se îndeparteaza cu ajutorul unei plase. Asigurati o buna oxigenare a apei. În functie de tipul de alge si compozitia apei, efectul se va observa dupa 1-6 saptamâni.
În cazul problemelor grave, tratamentul se va repete dupa 10zile. Pentru a mentine un bun echilibru în acvariul dvs. trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte: numarul pestilor din acvariu, cantitatea de hrana administrata, cantitatea suficienta a plantelor, sistemul de iluminare corect, ce trebuie curatat si înlocuit la timp, schimbarea regulata a apei si întretinerea corecta a filtrelor.
Dupa combaterea cu succes a algelor si prevenirea aparitiei acestora, va recomandam folosirea solutiilor Sera Aqutan si Sera Morena.

Contine: sulfat de cupru 0,35g/100ml. Este o solutie lichida pentru apa din acvarii.
Nu se cunosc reactii adverse!

Atentie: Nu lasati produsul la îndemâna copiilor si animalelor de casa!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: